feature-img

Anlita oss för service av mopedbil

Det finns flera anledningar till att du gör klokt i att anlita oss för service av mopedbil. En av dessa är att vi är specialister på denna typ av service och kan ge dig precis den hjälp du är ute efter med ett utmärkt resultat. Våra mekaniker har nämligen lång erfarenhet av att arbeta med service av mopedbil och är därför också oerhört kunniga.

Vidare finner du oss på två olika platser i Stockholmsområdet. En av våra verkstäder ligger i Tullinge, och den andra på Lidingö. Vilken av dessa du vill vända dig till är det självklart helt upp till dig att avgöra. Det är bara att välja den som är närmast och bekvämast för dig!

Våra priser

Trots att vi kan erbjuda bästa tänkbara service av mopedbil betyder inte det att det kostar jättemycket pengar att anlita oss. Vi tror nämligen på att kunna erbjuda en bra service till bra priser. Hos en del andra verkstäder utesluter det ena tyvärr det andra, men så är alltså inte fallet här hos oss. Vi kan därför förse dig med en utmärkt service utan att du ska behöva betala några jättesummor!

Exakt vilket pris du kan förvänta dig beror dock förstås på vilken typ av service det är du behöver. Oavsett vilket kan du alltid förvänta dig hjälp av högsta standard när du anlitar oss!

feature-img

Vi ger dig en mopedbil i toppskick

Genom att vända dig till oss kan du få även de allra mest slitna mopedbilarna i toppskick igen. Vi har kunskapen och specialverktygen som krävs för att kunna uppnå detta!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify