feature-img

AutoUnique i Stockholm AB

Välkommen till oss på AutoUnique i Stockholm AB! Vi är en verkstad med mer än 30 års erfarenhet av branschen. Det innebär att vi kan den innan och ut och därför har möjlighet att förse dig med bästa tänkbara service. En av de typer av fordon vi jobbar med är mopedbilar. Vi har certifieringen som krävs för att få jobba med alla de stora märkena och kan förse dig med all tänkbar service du kan tänkas behöva!

Våra övriga tjänster

Vi på AutoUnique i Stockholm AB arbetar inte enbart med mopedbilar, utan likaså med bilar, motorcyklar och vanliga mopeder. Bland annat är vi specialister på SAAB-bilar. Har du en sådan är vi därför en verkstad som gjord för dig. Med detta sagt kan självklart även du som har en bil av ett annat märke få hjälp av oss!

feature-img

Våra verkstäder

Vi på AutoUnique i Stockholm AB har två olika verkstäder. De ligger båda i Stockholmsområdet, en i Tullinge och en på Lidingö. Vilken av dessa du än vänder dig till kan du räkna med en service av högsta tänkbara standard! Vi ser fram emot att kunna ge dig den hjälp du behöver!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify