Så kan vi hjälpa dig

Bland de tjänster vi erbjuder finner du bland annat de nedan.

img

Diagnostisering och felsökning

Är det så att din mopedbil inte fungerar så som den ska? Vet du inte vad det beror på? Ta i så fall kontakt med oss så kan vi ta reda på det genom att gör en diagnostisering och felsökning av ditt fordon. Naturligtvis kan vi även åtgärda felet när vi väl identifierat det!

img

Reparationer

Är det något med din mopedbil som har gått sönder, eller har den slutat att fungera helt och hållet? För oss spelar det inte någon roll vilken av dessa scenarion det handlar om, vi kan hjälpa dig med reparationer av din mopedbil av alla tänkbara olika omfattningar. Det rör sig om allt från de allra mest basala reparationerna till de mest omfattande och invecklade!

img

Kodning

Vi kan också hjälpa dig med kodning av olika slag när det kommer till din mopedbil. Det kan till exempel handla om kodning av nycklar, men även om begagnade styrenheter, styrdon och moduler. Det är något som du kan spara mycket pengar på eftersom du då slipper att köpa nya!

img

Däckservice

Vi förser dig även med däckservice när det kommer till din mopedbil. Om du har däck som är gamla och slitna kan vi byta ut de mot nya. Vi kan också byta från vinter- till sommardäck och tvärtom samtidigt som du kan förvara dina däck hos oss om du så önskar!